Saturday, December 19, 2015

Filled Under:

DUIT SYILING LAMA 20SEN INI BERHARGA RM38000 DAN MASIH ADA 30 KEPING YANG BELUM DITEMUI

SILA PERIKSA SYILING ANDA ADA SEKARANG, DUIT SYILING LAMA 20SEN INI BERHARGA RM38000 DAN MASIH ADA 30 KEPING YANG BELUM DITEMUI
‪#‎bhmetro‬ ‪#‎mynews‬ ‪#‎ohmedia‬ ‪#‎sukanstar‬ ‪#‎siakapkeli‬ ‪#‎penmerah‬

DUIT SYILING LAMA 20SEN  INI BERHARGA RM38000 DAN MASIH ADA 30 KEPING YANG BELUM DITEMUI

Kami Mencari Duit Syiling Lama Iaitu 20sen Tahun 1988 , Kami Beli Dengan Harga Tinggi Iaitu RM38,000 Setiap Satu. Jika Anda Atau Rakan Anda Mahupun Ahli Keluarga Anda Ada , Jangan Lupa Tag Mereka Dan Hubungi Kami Di Laman Ini . Kami Hanya Perlukan 30 Keping Sahaja KLIK SINI UNTUK URUSAN JUAL BELI . Jangan Lupa Tag Kawan Atau Family Anda Jikalau Mereka Ada , Boleh Kongsikan



Siri pertama duit syiling Malaysia hanya mula diperkenalkan pada 12 Jun 1967 dengan nilai 1 sen, 5 sen, 10 sen, 20 sen, 50 sen dan diikuti oleh pengenalan duit syiling 1 ringgit (yang menggunakan simbol “$” duit syiling terbesar dalam siri ini) pada 1 Mei 1971. Duit syiling siri pertama juga dikenali sebagai “siri Parlimen” dikalangan pengumpul duit lamakerana gambar parlimen di belakang syiling tersebut. Pada ketika ini, kebanyakan duit syiling siri pertama adalah amat sukar ditemui di dalam edaran. Namun, lama bukan bererti harganya hingga berlipat kali ganda seperti yang anda lihat di dalam iklan mudah.my. Ketika duit pertama Malaysia ini digunakan, duit lama British & Malaya Borneo masih lagi boleh digunakan sehingga ianya ditarik balik pada 16 Januari 1969.

Rekabentuk hadapan duit syiling $1


Rekabentuk hadapan duit syiling 1, 5, 10, 20 dan 50 sen.


Pada bahagian hadapan siri ini kelihatan bangunan Parlimen di Kuala Lumpur, sebagai lambang demokrasi Malaysia. Lambang bulan sabit dan bintang berbucu 13 diambil daripada bendera Malaysia, melambangkan Malaysia sebagai negara Islam dan 13 buah negeri di Malaysia. Rekabentuk bahagian belakang untuk duit syiling seringgit adalah berbeza dengan duit syiling yang lain; Lambang bulan dan bintangnya lebih besar dan bintangnya berbucu 14 berbanding berbucu 13 untuk duit 1, 5, 10, 20 dan 50 sen. Pada bahagian belakang, nilai denominasi tertera ditengah-tengah dan di apit bahagian tepi oleh bunga raya, bunga kebangsaan Malaysia. Duit syiling ini direka olehGeoffrey Colleydan anda boleh menemui ukiran “GC” di bahagian hadapan duit syiling siri ini, dibawah bangunan Parlimen. Namun, ada juga duit syiling yang tidak mempunyai ukiran GC kerana masalah die syiling (alat untuk menempa duit syiling) yang tersumbat.


Syiling 1 sen Parlimen

Spesifikasi Teknikal:
Nilai muka: 1 sen.
Diameter: 17.7 mm.
Berat: 1.94 gm.
Komposisi: Copper (1967-1973) Copper Clad Steel(1973-1988).
Sisi: Plain.
Mint: Royal Mint, UK., Hamburg Mint, Germany & Kilang Wang Shah Alam.


Syiling 5 sen Parlimen

Spesifikasi Teknikal:
Nilai muka: 5 sen.
Diameter: 16.2 mm.
Berat: 1.41 gm.
Komposisi: Copper -Nickel.
Sisi: Milled.
Mint:Royal Mint, UK & Kilang Wang Shah Alam.


Syiling 10 sen Parlimen

Spesifikasi Teknikal:
Nilai muka: 10 sen.
Diameter: 19.4 mm.
Berat: 2.82 gm.
Komposisi: Copper -Nickel.
Sisi: Milled.
Mint:Royal Mint, UK & Kilang Wang Shah Alam.


Syiling 20 sen Parlimen

Spesifikasi Teknikal:
Nilai muka: 20 sen.
Diameter: 23.5 mm.
Berat: 5.65 gm.
Komposisi: Copper -Nickel.
Sisi: Milled.
Mint:Royal Mint, UK., Hamburg Mint, Germany & Kilang Wang Shah Alam.


Syiling 50 sen Parlimen

Spesifikasi Teknikal:
Nilai muka: 50 sen.
Diameter: 27.7 mm.
Berat: 9.33 gm.
Komposisi: Copper -Nickel.
Sisi: Security Edge.
Mint:Royal Mint, UK & Kilang Wang Shah Alam.


Syiling $1 ringgit Parlimen

Spesifikasi Teknikal:
Nilai muka: 1 ringgit.
Diameter: 33.9 mm.
Berat: 17.00 gm.
Komposisi: Copper -Nickel.
Sisi : Huruf ukir “BANK NEGARA MALAYSIA”
Mint: Kilang Wang Shah Alam.
Sumber: buletinhangit 




330 comments:

  1. Mcm mne nk jual syiling ni info please

    ReplyDelete
  2. Mcm mne nk jual syiling ni info please

    ReplyDelete
  3. Sy ada 5 keping 20 sen 1988.....dan lain2 tahun

    ReplyDelete
  4. saya ada syiling 20sen 1988 2 keping

    ReplyDelete
  5. Nk duit syiling mcm tu wechat saya muhda4403

    ReplyDelete
  6. i have the coin 20cent 1988. contact me.

    ReplyDelete
  7. I got 5 piece 20 Sen how wnt to sales

    ReplyDelete
  8. Saya ada 6 keping syiling 20sen 1988.contact saya.

    ReplyDelete
  9. Sy ade 2 keping 20 sen tu..bleh hubungi sy atau bg info mcmne nk jual..tq

    ReplyDelete
  10. Selamat ptng semua,saye ade dua keping duit syiling 20sen tahun 1988...nk tnye ni macam mne nk jual....whatsapp 012-878 7934

    ReplyDelete
  11. betul ke rm38k? saya ada 5 keping.. mcm mna nk jual?

    ReplyDelete
  12. saya ada syiling 20sen 1988..
    whatsapp 0148615088

    ReplyDelete
  13. Saya ade 50sen tahun 1978.hubungi or whatsapp sye 012-6338130

    ReplyDelete
  14. Sy ada 20 sen 1988. Klau nk boleh contact 0185730114

    ReplyDelete
  15. Saya ada duit syiling 20 sen taun 1988...

    ReplyDelete
  16. Sy ada syiling 20 sen tahun 1988 n 1987

    ReplyDelete
  17. Sy ada syiling 20 sen tahun 1988 n 1987

    ReplyDelete
  18. saya ada syiling 20 sen tahun 1968...camne nak jual??berapa harga??

    ReplyDelete
  19. Penjual ramai ... pembelinya?
    Sapela yg nk bergolok gadai nk beli face value 20cent dgn nilai 38k tew?baik wat g umroh de gk bagusnye,bgi yg berakallah ... mueheheh.tapi klu ada pembeli nk beli jugak ... duit hekepok2 xtaw nk campak mana dipersilakan ... hehehe

    ReplyDelete
  20. Call 0142068836
    Saya ada satu keping 20sen 1988

    ReplyDelete
  21. Call 0142068836
    Saya ada satu keping 20sen 1988

    ReplyDelete
  22. Sy ada syling 20sen dan 10 sen. Mcm mana nk contact u alls. Email pd sy kina_289@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  23. Saya ada sekeping syiling 20sen thn 1988.

    ReplyDelete
  24. Sy ada syiling 20sen tahun 1988
    Wasap 0142520636

    ReplyDelete
  25. Salam . Saya ada juga syiling 20sen 1988 . Do contact me 017626961

    ReplyDelete
  26. Also can email me at farahnadiahtaaim96@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Saya pun ada 20sen thn 1988...jika nk sila Whatsap no ni 01125733527...

    ReplyDelete
  28. Saya pun ada 20sen thn 1988...jika nk sila Whatsap no ni 01125733527...

    ReplyDelete
  29. Saya pun ada 20sen thn 1988...jika nk sila Whatsap no ni 01125733527...

    ReplyDelete
  30. Salam saya pun ada 5sen sampai 50sen klau nk whatsap saya no ni 0164748151

    ReplyDelete
  31. Sy ada 3 keping cm mna nk jual

    ReplyDelete
  32. Saya pun ada 5keping 20sen tahun 1988 jika berminat whatsapp 01137396158

    ReplyDelete
  33. Saya pun ada 5keping 20sen tahun 1988 jika berminat whatsapp 01137396158

    ReplyDelete
  34. Sya pun ada 50sen 1ringit pun ada 20
    Emil sya plss BebyanahCM@gmail. Comm

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. Sy ada 2 keping 20sen 1988. Hubungi sy 0129919099

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. Saya ada 3 keping 20 sen 1988 ... whatsapp 01131635083

    ReplyDelete
  40. Saya ada 1 keping 20 sen 1988 duit 50 sen... whatsapp 0183121328

    ReplyDelete
  41. Saya ada 1 keping 20 sen 1988 duit 50 sen... whatsapp 0183121328

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. HAHAHA... Ramai pandang sebelah mata. Bukan setakat 20sen tahun 1988. Cer tengok logo bulan bintang yang besar gedabak tu. Hado yang macam tu???

    ReplyDelete
  44. Saya ada 5 keping duit syiling 20 sen 1988,1 keping duit rm1 aishah dan 1 keping duit 10 sen 1971...berminat leh call or wassap 01137748464

    ReplyDelete
  45. Saya ada 5 keping duit syiling 20 sen 1988,1 keping duit rm1 aishah dan 1 keping duit 10 sen 1971...berminat leh call or wassap 01137748464

    ReplyDelete
  46. syiling 1 cent lama tahun 1940..berminat sila wasap atau cal saya..014211298

    ReplyDelete
  47. syiling 1 cent lama tahun 1940..berminat sila wasap atau cal saya..014211298

    ReplyDelete
  48. sy pun ada 20sen 1988 50sen 1967 10sen 1968 gn syiling 1rgt 1989

    ReplyDelete
  49. Benarkah harga koin 20 sen malaysia 1988
    seharga RM38000 ?

    ReplyDelete
  50. Benarkah harga koin 20 sen malaysia 1988
    seharga RM38000 ?

    ReplyDelete
  51. Betul ke ni.. Saya pun ada 2 keping 20sen 1998

    ReplyDelete
  52. Betul ke ni.. Saya pun ada 2 keping 20sen 1998

    ReplyDelete
  53. Saya Ada duit syiling 20sen tahun 1988
    Sila hubungi 01115426043

    ReplyDelete
  54. Saya ada 2 keping duit siling whatsapp 01131695912

    ReplyDelete
  55. Saya ada duit syiling 1988 sekeping.. kalau nak pm 0169597468

    ReplyDelete
  56. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  57. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  58. sya ada duit syiling $1 thun 1993 klw ada nk beli contact sya 01111639636

    ReplyDelete
  59. Saya ada 7 keping syiling 20 sen tahun 1988 ....whatsapp 0169213438

    ReplyDelete
  60. Saya ada 1keping duit syiling 20sen tahun 1988 whatsapp or call 011-2193 5296

    ReplyDelete
  61. Saya ada 1keping duit syiling 20sen tahun 1988 whatsapp or call 011-2193 5296

    ReplyDelete
  62. Saya ada 1keping duit syiling 20sen tahun 1988 whatsapp or call 011-2193 5296

    ReplyDelete
  63. Saya ada 1 keping duit syiling 20 sen tahun 1988.
    Whatsapp 0199508687
    Call 01111154345

    ReplyDelete
  64. Saya ada 1 keping duit syiling 20 sen tahun 1988.
    Whatsapp 0199508687
    Call 01111154345

    ReplyDelete
  65. Saya ada duit syiling tahun 1988.. boleh hubungi 0199507785

    ReplyDelete
  66. Saye ade duit syiling thun 1988...hubungi sye 0199248197...tk pn trus je whtsapp sye..

    ReplyDelete
  67. Salam semua... krg ni smua buta2 kena tipu..duit 20sen 1988 ni berlambak2 kt malaysia ni...masih lagi berjual beli kat mana2..bdak2 beli gula2 pun pegang la duit ni..pergi buka internet tengok dlu betul ke duit ni mahal..hahaha.. klau 38k da lama aku kaya..mau juta2 aku tukar..maaf ye smua..org cri 20sen 1988 bunga raya bukan yg ini..jgn la terlalu berharap...

    ReplyDelete
  68. Salam semua... krg ni smua buta2 kena tipu..duit 20sen 1988 ni berlambak2 kt malaysia ni...masih lagi berjual beli kat mana2..bdak2 beli gula2 pun pegang la duit ni..pergi buka internet tengok dlu betul ke duit ni mahal..hahaha.. klau 38k da lama aku kaya..mau juta2 aku tukar..maaf ye smua..org cri 20sen 1988 bunga raya bukan yg ini..jgn la terlalu berharap...

    ReplyDelete
  69. Saya ada syiling 20sen 1988, pm 0169720986

    ReplyDelete
  70. saya ada syiling tun hussein onn 1985 dan kwsp 1976 rancangan malaysia ke 5 pm 0172534382

    ReplyDelete
  71. saya ada syiling tun hussein onn 1985 dan kwsp 1976 rancangan malaysia ke 5 pm 0172534382

    ReplyDelete
  72. Sya ada syling 20sen 1988 & 1967..tapi ukiran bulan sabit & bintang xlah besar..ni no wassup saya 01124000565

    ReplyDelete
  73. saya ada sekeping terbaik dari kampung pendalaman... wassap saya 0198308765

    ReplyDelete
  74. Assalammualaikum sy shafiq,sy ad skeping duit syiling 20sen pda thun 1967..sila wssap di num nie jika ingn bkti..01120646368..

    ReplyDelete
  75. Assalammualaikum sy shafiq,sy ad skeping duit syiling 20sen pda thun 1967..sila wssap di num nie jika ingn bkti..01120646368..

    ReplyDelete
  76. Ada ada 9 keping syiling 1988 parlimen 20 sen...hendak dijual

    ReplyDelete
  77. Saya ada 1 keping 20 sen tahun 1988..whatsapp 0175830274 untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  78. Saya ada dua keping 20 sen tahun 1967 dan 1968

    ReplyDelete
  79. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  80. Assalamualaikun , sy khairi , sy ad duit syiling 20sen tahun 1988 , jika berminat call,msj,whatsapp sy 0199439882

    ReplyDelete
  81. Salam..saya ada 20sen 1988,1979,1987 dan 1976..pm me 0122157429,tq

    ReplyDelete
  82. Salam..saya ada 20sen 1988,1979,1987 dan 1976..pm me 0122157429,tq

    ReplyDelete
  83. Salam Admin , saya ada duit syiling 20sen 1988.

    ReplyDelete
  84. saya ade 20 tahun 1988 nk jual sila whastpp atau call ni nombe 01111442440

    ReplyDelete
  85. Saya ada 20 tahun 1981,kalau mau silahkan whasapp saya..call number 082243392245

    ReplyDelete
  86. Saya ada 20 tahun 1981,kalau mau silahkan whasapp saya..call number 082243392245

    ReplyDelete
  87. saya ada 20sen 1988,1970,1976,1989,1980,1979
    jika berminat boleh pm saya 0196648393

    ReplyDelete
  88. Sye ada sekeping 20sen tahun 1988.. hubungi sya 0147418012. Wassap nombor 0194328201

    ReplyDelete
  89. Sy ada sekeping 20sen 1988, 20sen 1987, 20sen 1989,
    50sen 1967, 50sen 1968, 10sen 1968
    Sila wasap sy 0146777200/call/SMS untuk urusan jual beli,
    terima kasih

    ReplyDelete
  90. Sy ada sekeping 20sen 1988, 20sen 1987, 20sen 1989,
    50sen 1967, 50sen 1968, 10sen 1968
    Sila wasap sy 0146777200/call/SMS untuk urusan jual beli,
    terima kasih

    ReplyDelete
  91. Sy ada sekeping 20sen 1988, 20sen 1987, 20sen 1989,
    50sen 1967, 50sen 1968, 10sen 1968
    Sila wasap sy 0146777200/call/SMS untuk urusan jual beli,
    terima kasih

    ReplyDelete
  92. Sy ada sekeping 20sen 1988, 20sen 1987, 20sen 1989,
    50sen 1967, 50sen 1968, 10sen 1968
    Sila wasap sy 0146777200/call/SMS untuk urusan jual beli,
    terima kasih

    ReplyDelete
  93. Tahun 1988 20sen ada 1 keping dan lain-lain ada
    Please contact me 0172941421

    ReplyDelete
  94. Tahun 1988 20sen ada 1 keping dan lain-lain ada
    Please contact me 0172941421

    ReplyDelete
  95. Sy ada duit syiling 20sen(1988).Rm1 syiling(1971).Rm1 zaman gabenor ismail.berminat sila cal atau wssp sy di no 0199440454(joe )

    ReplyDelete
  96. Sy ada duit syiling 20sen(1988).Rm1 syiling(1971).Rm1 zaman gabenor ismail.berminat sila cal atau wssp sy di no 0199440454(joe )

    ReplyDelete
  97. Sy ada duit syiling 20sen(1988).Rm1 syiling(1971).Rm1 zaman gabenor ismail.berminat sila cal atau wssp sy di no 0199440454(joe )

    ReplyDelete
  98. saya ada duit syiling tahun kebelakangan dan juga straits settlement queen E 2, K G V, King Edward ,syiling Q E Hong Kong dan lain . Jika berminat boleh pm dan sebut duit apa dan tahun maybe i have it. TQ. 0176500607

    ReplyDelete
  99. saya ada duit syiling tahun kebelakangan dan juga straits settlement queen E 2, K G V, King Edward ,syiling Q E Hong Kong dan lain . Jika berminat boleh pm dan sebut duit apa dan tahun maybe i have it. TQ. 0176500607

    ReplyDelete
  100. Saya ada byk duit syiling lama...ada sape2 yg berminat tak...kalau berminat boleh call saya 0139648526...

    ReplyDelete
  101. Saya ada duit syiling 20 thn 1988.
    Dan 1cent 1943 king georgevi malaya
    Dan 20cent 1948 king george malaya
    Dan20cent 1987 singapore
    Dan liberty 1967
    Dan $1 syiling 1990/1991/1992/1992
    Dan 50sen 1982
    Dan 10sen 1971/1976/1997
    Kalau berminat sila call saya 0139812816 / 01119416241
    Urgent

    ReplyDelete
  102. Saya ada syiling yang anda cari..
    My pon:0135579949,ble watsapp.

    ReplyDelete
  103. Saya ada syiling yang anda cari..
    My pon:0135579949,ble watsapp.

    ReplyDelete
  104. Saya ade satu duit syiling 20 sen 1967

    ReplyDelete
  105. Saya ade satu duit syiling 20 sen 1967

    ReplyDelete
  106. Saya ade satu duit syiling 20 sen 1967

    ReplyDelete
  107. Saya ada..hubungi saya..01112132455

    ReplyDelete
  108. saya pun ada jugak, saya ada 10@sepuluh keping duit syiling 20 sen parlimen tahun 1988 tu..!! jikalau berminat sila lah kontek saya punya nombor telefon ni secepat yang mungkin okey..!! *0146291857* terima kaseh kerana melayan tapi tolong jangan buat palau dekat sini pulak..!! ^_^

    ReplyDelete
  109. saya pun ada jugak, saya ada 10@sepuluh keping duit syiling 20 sen parlimen tahun 1988 tu..!! jikalau berminat sila lah kontek saya punya nombor telefon ni secepat yang mungkin okey..!! *0146291857* terima kaseh kerana melayan tapi tolong jangan buat palau dekat sini pulak..!! ^_^

    ReplyDelete
  110. duit syiling lama rm1 , 50sen , 20sen dan 10sen

    duit syiling lama rm 1
    - rm1 tahun 1877-1977 seratus tahun getah asli
    - rm1 tahun 1971 sea games
    - rm1 tahun 1959-1979 bank negara malaysia dua puluh tahun
    - rm1 tahun 1977 kuala lumpur - malaysia
    - rm1 tahun 1993 warna gold
    -harga syiling rm1 = rm1000 hingga rm500

    duit syiling lama 50sen , 20sen dan 10sen
    -duit syiling lama 50sen , 20sen dan 10sen dari tahun 1967
    -harga = rm50 hingga rm20shj

    -berminat boleh pm ws 01112720967
    -harga boleh nego lagi sampai jadi
    -area johor bahru pasir gudang permas saya hantar face to face
    -area lain boleh post . (free postage)
    -urgent kalau boleh secepat mungkin
    -pape ws je dulu runding harga .
    Read more at http://www.mudah.my/Duit+syiling+lama+rm1+50sen+20sen+dan+10sen-49033748.htm#ygZl2qJrUmjiZAZR.99

    ReplyDelete
  111. Betul ke nis....ramai sgt penjualnya. Ada respond dr pembeli ke?

    ReplyDelete
  112. Betul ke nis....ramai sgt penjualnya. Ada respond dr pembeli ke?

    ReplyDelete
  113. Aku ade 2 keping 20 sen1988...how to sell it??

    ReplyDelete
  114. i have:
    50 sen 1982 & 1986
    20 sen 1968,1973,1976,1980,1987 &1988.
    10 sen 1976,1977,1978 & 1982
    Please call me at 0168318040

    ReplyDelete
  115. Saya ada syiling 1sen 1909. Bentuk petak. Ada harga tak? 0174671805 call me

    ReplyDelete
  116. Saya memiliki 20sen 1988 3pcs.. just pm 0128113031.

    ReplyDelete
  117. Saya memiliki 20sen 1988 3pcs.. just pm 0128113031.

    ReplyDelete
  118. Sye ade 20sen thn 2020 gambar naga mkn pisang..coll sye esk,arinie sibuk sikit..

    ReplyDelete
  119. Sye ade 20sen thn 2020 gambar naga mkn pisang..coll sye esk,arinie sibuk sikit..

    ReplyDelete
  120. Saya ada syilling 2 parlimen tahun 1982 .ada harga k ? Kalau beeminat p.m .jefri (0134441121)

    ReplyDelete
  121. Saya ada syilling 20sen parlimen.tahun 1982 .ada harga? Jika berminat p.m jefri (0134441121)

    ReplyDelete
  122. saya ada duit syilling 20sen 1988. jika berminat please whatsapp me 0146808378.

    ReplyDelete
  123. saya ada duit syilling 20sen 1988. jika berminat please whatsapp me 0146808378.

    ReplyDelete
  124. Saya ad duit syiling lama
    20 sen Tahun 1988/1973
    10 sen tahun 1976/1968
    Tentang harga sya xkesah
    Berminat wspp sya
    0199641260

    ReplyDelete
  125. Hi if anyone want a old coins please call me or whatsap me 013-2666399 thank you

    ReplyDelete
  126. Saya ada duit syiling 20sen 29 keping.
    50 sen 4 kping
    10 sen 12 kping,5sen 3 kping

    ReplyDelete
  127. Saya ada duit syiling 20sen 1988 29 keping,50sen 1988 4 kping,10sen 1988 12 kping,5sen 1988 3 kping.

    ReplyDelete
  128. Saya ada duit syiling 20sen 1988 29 keping,50sen 1988 4 kping,10sen 1988 12 kping,5sen 1988 3 kping.

    ReplyDelete
  129. sy kumpul duit kertas lama je hihi

    ReplyDelete
  130. Sy ade duit syiling 1 sen (68,73,76,80,81),20 sen (77,81,88), 50 sen (73). Whatsapp kat 0178530297 kalau berminat.

    ReplyDelete
  131. Saya ade syiling 20 sen 1988...
    019-7877003

    ReplyDelete
  132. Sya ada duit 20 sen tahun 1988.pm 01135153606

    ReplyDelete
  133. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  134. Saya Ada duit 20sen tahun 1988 nak jual murah2 ja sebab perlukan duit
    0174225882.

    ReplyDelete
  135. Saya ade double syiling 20 sen 1998..price negotible

    ReplyDelete
  136. Saya ade double syiling 20 sen 1998..price negotible

    ReplyDelete
  137. Sy ade double coin 20 sen 1988
    Price nego
    Call / what App (019 -335 4976)

    ReplyDelete
  138. Sy ade double coin 20 sen 1988
    Price nego
    Call / what App (019 -335 4976)

    ReplyDelete
  139. saya ada satu 20 sen 1988 milled edge. wsap 014534589

    ReplyDelete
  140. Saya ada 20sen 1988 millied edge (ME)...please call or whatapp 013-2842396

    ReplyDelete
  141. Saya ada 20sen, tahun 1988
    Pm 0177205504

    ReplyDelete
  142. Saya ada 20sen 1988.
    Saya nak jual. Urgent perlukan duit.
    (0189626277)

    ReplyDelete
  143. Saya ade 10 keping syiling 20sen 1988 wasap 0166000015

    ReplyDelete
  144. Sy Ada 20 1988 klu Nk hubungi sy
    0199385429

    ReplyDelete
  145. Sy ad 20 1988
    Hubungi sy 0199385429

    ReplyDelete
  146. saya ada 17biji sy 20 1988
    0125347988

    ReplyDelete
  147. saya ada 1 keping 20 sen tahun 1988 .. sila pm saya 01119690728

    ReplyDelete
  148. Sy de duit 1 keping 20 sen n 50 sen kalau tuan nk sy bagi je tuan blh call sy 0197485689

    ReplyDelete
  149. Saya ada duit syiling 20sen 1988 jika brminat boleh call atau wsapp no Ni 01112612736

    ReplyDelete
  150. saya ada 1 keping duit syiling 20sen 1988...wsapp 0195453196

    ReplyDelete
  151. Saya ada 1. 50. 20. 10&5 sen thn 2967.68. 71. 73. 76. 77. 82. 83. 88 klo nk pm just0182931186

    ReplyDelete
  152. Tkyh jual lh simpan je dlm tabung..bro ni kta nk syiling thun 1988 30 keping je..bla tgk wssp masuk dhh. Beratus keping..haha cm tk betul je..

    .

    ReplyDelete
  153. Tkyh jual lh simpan je dlm tabung..bro ni kta nk syiling thun 1988 30 keping je..bla tgk wssp masuk dhh. Beratus keping..haha cm tk betul je..

    .

    ReplyDelete
  154. Says ada duit seling 20 sen tahun 1988 hubungi says di 01135342973 stay wahtsap.

    ReplyDelete
  155. Kalau betul 38,000 harga sekeping ,Saya ada 50 keping duit syilling 20 sen tahun 1988,duit ckup tak jika nak berurus niaga ni

    ReplyDelete
  156. Kalau betul 38,000 harga sekeping ,Saya ada 50 keping duit syilling 20 sen tahun 1988,duit ckup tak jika nak berurus niaga ni

    ReplyDelete
  157. Saya ada duit syiling lama 20 sen thn 1988 ada 9 keping shj,klau nak call atau sms shj 019-5114210 nooohhh

    ReplyDelete
  158. Saya ada duit syiling lama 20 sen thn 1988 ada 9 keping shj,klau nak call atau sms shj 019-5114210 nooohhh

    ReplyDelete
  159. Saya ada duit syiling lama 20sen thn 1988 ada 9 keping shj,klau nak call atau sms shj 019-5114210 noooohhh

    ReplyDelete
  160. Saya ada duit syiling lama 20sen thn 1988 ada 9 keping shj,klau nak call atau sms shj 019-5114210 noooohhh

    ReplyDelete
  161. saya ada duit syiling lama tahun 1967, 1968, 1973, 1976, 1977, 20sen 1988 ada 4keping.. duit rm2 sign aisya sekeping..
    berminat wasap saya 01117967304

    ReplyDelete
  162. Saya ada duit syiling 20 sen tahun 1988 2 keping,tahun 1977 2 keping,tahun 1969,tahun 1971, dan tahun 1976
    Boleh whatsapps saya 0138727431
    Gabriel...

    ReplyDelete
  163. Saya ada duit 20 sen 1988. 20 sen 1973. 20 sen 1976 dan 20 sen 1981. Kalau berminat whatsap 01137068981

    ReplyDelete
  164. I've got 20cent coin in 1988 9 piece..1967,1968,1969,1971,1976,1977,1979,1980,1981,1982,1987,1988,
    50cent coin in 1971,1973,1979,1977,1981,1982,1983,1984,1988
    If you need this coins collection ,plz contact me 0166518131 Selvam

    ReplyDelete
  165. Saya ada duit syiling 20 sen tahun 1988..sebanyak 21 keping kalau masih mahu beli boleh call atau whassp saya di no 01138066000 atau 0168396000(eddy)

    ReplyDelete
  166. Saya berminat dgn duit syiling malaya era 1800an..ada wssp saya 0136648888

    ReplyDelete
  167. Boleh whatsapp saya tak tentang duit syiling ini ? 017-8486504 tq

    ReplyDelete
  168. Saya duit seling 20sen tahun 1988..0167107272

    ReplyDelete
  169. saya ader satu keping tahun 1988 hubungi saya 0179363572

    ReplyDelete
  170. saya ada 2 keping syiling 20sen 1988 pm whats app saya 0177105033

    ReplyDelete
  171. saya ada 2 keping syiling 20sen 1988 pm whats app saya 0177105033

    ReplyDelete
  172. Saya ada 1 keping syiling 20sen 1988.wassap 0174352282

    ReplyDelete
  173. Sy ada byk duit syiling lama, jika berminat wassapp sy 01116903831

    ReplyDelete
  174. Sy ada byk duit syiling lama, jika berminat wassapp sy 01116903831

    ReplyDelete
  175. saya ada duit syiling 20sen 1988 3.kepi ada bemina te.0104320049

    ReplyDelete
  176. Masih mahu kan lg ke duit syiling tu

    ReplyDelete
  177. pm sya 0138576579 sya ada duit siling

    ReplyDelete
  178. pm sya 0138576579 sya ada duit siling

    ReplyDelete